1.8. TGFL – The Game For Life

halli_tgfl

Järjestetään kunnioituksesta Tommi Kovasen päättynyttä peliuraa kohtaan Mikkelissä 1.8.2014. Tommi Kovanen ehti pelata jääkiekkoa 20 vuotta mm. Rauman Lukossa, HIFK:ssa, Tapparassa, Jokereissa, Jukureissa sekä Fribourgissa. Kovaselle kertyi 546 liiga-ottelua ja hän oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta 2011. Tommin ura loppui rajun taklauksen seurauksena aivovammaan 2013.

Kovasen toiveesta tapahtuman tuotto lahjoitetaan joustokaukalon hankintaan Mikkelin jäähallille, sillä Mikkeli on nykyään Tommin koti ja kyseinen kaukalo olisi voinut säästää Tommin vakavilta vammoilta. Tapahtuman tekee historialliseksi ennennäkemättömät kohtaamiset niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Ja ennen kaikkea se, että Tommi Kovanen nähdään jäällä vielä viimeisen kerran kohua herättäneen Tommi Huhtalan (Espoo Blues) taklauksen jälkeen.

Kovaselle tärkeä Rauman Lukko, joka myös jäi hänen viimeiseksi seurakseen, haluaa muistaa entistä pelaajaansa jäähyväisottelulla ja saapuu kannattajineen Mikkeliin. Lukko kohtaa raumalaisittain Tommim Bojiksi ristityn joukkueen, jonka kokoonpanoa tähdittää mm. NHL-pelaajat Aleksander Barkov (Florida Panthers) ja Antti Raanta (Chicago Blackhawks) sekä SM-liigapelaajat Ville Peltonen (HIFK), Jan Latvala (Pelicans) ja Kimmo Kuhta (HIFK). Katso kokoonpano alla olevasta linkistä, TGFL-info – sivulta.

Mikkelin jäähalliyhteisö auttaa kaupunkia omalta osaltaan joustokaukalon hankinnassa tapahtuman järjestelyissä. Päivän onnistumista on mahdollistamassa myös Ravintola Goto ja Top Chefistä tunnettu kokki Teemu Laurell. Tapahtuman yhteistyökumppanit on nähtävillä TGFL-info – sivulla.

Illan juontaa urheilutoimittajana ja selostajana tunnettu Juhani Henriksson yhdessä entisen NHL-pelaajan, nykyisen kolumnistin ja urheilupsykologin Tuomas “Osku” Grönmanin kanssa. Paikan päällä on myös Urheiluruutu. Tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta päivittyvät TGFL-info – sivulle.

27.6.2014 – Pelipaidat myynnissä, osta omasi täältä

Tommi Kovasen video

Lisätietoja:
Anssi Kaipainen
Mikkelin Jäähalli Oy
Puh. 050 598 0860
anssi.kaipainen@valiokiinteistot.fi