Jäähallin avajaisia vietettiin 24.8.

avajaiset

Mikkelin uudistetussa jäähallissa vietettiin avajaisia viime lauantaina 24.8. Päivän aikana hallilla oli vilinää ja huisketta, kun paikan päällä nähtiin huikeita ohjelmanumeroita paikallisten jääkiekko- ja jääpalloseurojen, Mikkelin Luistelijoiden ja Naisvoimistelijoiden sekä Tanssikoulu La Carmencitan toimesta. Kiinnostunutta väkeä kävi myös tutustumassa uusiin aitoihin, pukuhuoneisiin ja ravintolatiloihin. Uudelta mediakuutiolta päästiin seuraamaan haastattelu- ja esittelyvideoita jäähallin käyttäjäseuroista sekä live-haastatteluita Jaakko Saariluoman juontamana. Kävijöitä päivän aikana oli noin 4500.

Hallille kerääntyi myös paljon faneja kannustamaan Mikkelin mustia, kun Suomi-sarjassa pelaava Hydraulic Oilers ja Bandyliigassa tahkova Kampparit ottivat mittaa toisistaan. Peli päättyi tällä kertaa Oilersien voittoon lukemin 5-3.

Urheiluseuroihin ja -liikkeisiin pääsi lisäksi tutustumaan ständeillä, joissa oli urheilu- ja fanituotteita myynnissä.  Avajaispäivänä oli huomioitu myös lapset, kun tapahtumassa oli mahdollisuus kokeilla poniratsastusta ja pomppulinnaa. Viihdyttämässä oli myös Dino-hahmo Visulahdesta.

Tapahtuman päätteeksi hallille kokoonnuttiin seuraamaan avajaisseremoniaa, jossa puhujina olivat Kimmo Mikander, Jukka Toivakka sekä Juha Vuori.  Puheiden päätteeksi oli vuorossa nauhan leikkaus, jonka suorittivat Juniori-Jukureiden edustaja sekä Luistelijoiden juniorit.  Tunnelmallisen Finlandian tulkitsi Kari Kanto.

Päivän päätapahtumaa Jukurit – Espoon Blues – ottelua oli seuraamassa arviolta 3000 katsojaa. Ottelua ehdittiin kuitenkin pelata vain ensimmäinen erä, kun erätauolla halli pimeni sähkövian vuoksi. Sähkövika on nyt kuitenkin korjattu ja loistelias jäähallimme on valmis vastaanottamaan uudet tuulet.

Katso avajaistapahtuman kuvia Länsi-Savon kuvagalleriasta.