Mikkelin Jäähallista tulee Ikioma Areena 1.5.2016 alkaen

Ikioma_Areena_seinälogo

Mestiksen jännittävän välierävaiheen käynnistymisen yhteydessä julkistettiin Jukurien ja Lääkärikeskus Ikioman välinen yhteistyösopimus. Viisivuotisen (3+2) sopimuksen merkittävin yksityiskohta on jäähallin nimeäminen Ikioma Areenaksi 1.5. alkaen.

Monialaisen yhteistyösopimuksen kohteina ovat jäähallin nimen lisäksi erilaiset Jukureiden ja Ikioman väliset markkinointiyhteistyötoimenpiteet sekä Jukureiden liigajoukkueen ja A-nuorten SM-liigajoukkueen lääkäripalvelu- ja terveydenhoitoyhteistyö. Yhteistyösopimuksessa on myös huomioitu Jukureiden junioritoiminta.

– Liigaprojektimme on edennyt Mestis-pelien rinnalla hyvää vauhtia. Olemme sopineet jo merkittävän määrän yhteistyösopimuksia, joita tulemme lähiaikoina julkaisemaan. Meidän ja Ikioman välinen yhteistyösopimus on kuitenkin siinä määrin poikkeuksellinen, että halusimme julkaista sen välittömästi, kun mustekin on papereissa vielä tuoretta, iloitsee Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu.

– Neuvotteluprosessi eteni jouhevasti, sillä neuvotteluosapuolten välillä on myös vahva arvoyhteensopivuus. Molempien sopimusosapuolten strategioissa ja arvoissa korostuvat suomalainen yrittäjyys, paikallisuus, laadukas asiakaskokemus sekä yhteiskuntavastuu. Olennaista prosessin etenemiselle oli myös se, että Jukureiden ja Mikkelin Jäähalli Oy:n väliseen yhteistyösopimukseen tehtiin ennen tätä sopimusta tarkennuksia. Uuden sopimuksen myötä Jukurit tulouttaa jäähalliyhtiölle merkittävän summan vuosittain, joka on sidottu jäähallin kehittämisinvestointeihin.

– Lääkärikeskus Ikiomalle on kunnia-asia, että terveydenhoito saa näin näkyvän paikan ja luottamuksen kaupungissamme. Projektiin on lähtenyt kanssamme useita merkittäviä terveysalan yrityksiä, kiitos kaikille! Ikioman toiminnan kulmakiviä ovat nyt ja tulevaisuudessa paikallisuus, vahva yrityshenki, eteläsavolaisten arvojen puolustaminen, liikunnan, kulttuurin ja myös huippu-urheilun tukeminen – tähtäin Jukureiden kanssa on siis monella tapaa sama! Lääkärikeskus Ikioman toimitusjohtaja Hannu Paajanen kommentoi.

– Olemme kolmessa vuodessa kasvaneet merkittäväksi terveyspalvelujen tuottajaksi Mikkelin seudulla. Kattava erikoislääkärien ja hammaslääkärien palvelu, laadukas leikkausyksikkö sekä nopean palvelun kiinteä magneettikuvaus tukevat varmasti liigajoukkuettamme. Ikioma Areena on kaikkien eteläsavolaisten ikioma areena, jonne on helppo tulla tukemaan Jukureiden pelejä, Paajanen päättää.

Nyt julkaistu yhteistyösopimus on pitkälti Tammiruusun ja Paajasen käsikirjoittama, mutta Jukureiden myynnistä ja markkinoinnista vastaava Joni Vesalainen on ollut myös projektissa mukana.

– Jäähallin nimen myyminen ei ole helppo projekti, mutta tämä eteni hienosti ja Ikioma Areena on ylivoimaisesti sympaattisin jäähallin nimi Suomessa, hehkuttaa Vesalainen.