Palvelut

Ikioma Areena (Mikkelin Jäähalli) toimii monitoiminäyttämönä urheilutapahtumille ja konserteille. Jäähallin eri käyttäjäryhmät järjestävät hallissa (myös harjoitusjäähallissa) oman lajinsa kilpailuja niin harrastus- kuin kilpatasollakin. Mikkelin jäähalli on toiminut myös monien valtakunnallisten ja kansainvälisten kilpailujen kilpailupaikkana. (Tästä osoituksena mm. Taitoluistelun yksinluistelun ja jäätanssin SM-kilpailut 2016, Jukurien liigatason ottelut jääkiekon pääsarjassa 2016-2017.)

HARJOITTELU JA URHEILU

Mikkelin kilpajäähallista (Ikioma Areenalla) löytyy jääalue, kuntosali, juoksurata, pituushyppypaikka ja kiipeilyseinä. Pukukoppikäytävällä ensimmäisessä kerroksessa on yhdeksän pukukoppia ja yksi junioreiden tavaroiden kuivaushuone. Hallin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös Jukurien edustusjoukkueen pukukoppi. Lisäksi hallin toisessa kerroksessa on liikuntasali, joka soveltuu kanssa mm. tanssiin. Lattiapintana liikuntasalissa on muovimatto.  Ikioma Areenan toisesta kerroksesta löytyy myös Jukurien joukkueenjohtajan, viestintäpäällikön ja A-nuorten valmennuksen toimisto.

Harjoitusjäähallista löytyy jääalue ja neljä pukukoppia. Lisäksi Juniori-Jukureiden toimitilat ovat harjoitushallin toisessa kerroksessa.

TAPAHTUMAT

Lisäksi Kalevankangas Areena Oy on järjestänyt Mikkelin Jäähallissa konsertteja (esim. Cheekin Alpha Omega
-kiertueen konsertti tammikuussa 2016). Areenalla onnistuu konsertit, messut, yritystapahtumat ja juhlat aina 4000 henkeen asti. Kalevankankaan Areena pystyy tarjoamaan tapahtumiin halutut ravintolapalvelut niin isoille kuin pienille ryhmille. Kalevankangas Areenan tilat on muokattavissa juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä tapahtuma-asioissa:

Kalevankangas Areena Oy
Toni Maczulskij
toimitusjohtaja
+358 440 575 830
myynti@areenalle.fi
www.areenalle.fi

VIIKINKIRAVINTOLAMAAILMA

Areenalla toimii upea Viikinkiravintolamaailma, joka tarjoaa mainiot mahdollisuudet kokousten, juhlien ja erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden. Oli kyseessä sitten kymmenen hengen lounaspalaveri tai kahden sadan ihmisen illallinen, Areenan catering-palvelut loihtivat juuri asiakkaan tarpeet täyttävät tarjoilut. Viikinkiravintolamaailma koostuu Viikinki RavintolastaViikinki ClubistaViikinki Terassista ja Viikinki PubistaViikinki Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa ja yhdistämällä Viikinki Terassi ja Viikinki Club -tilat, saadaan asiakaspaikkojen määrä noin 300 henkilöön. Tilat sopivat mainiosti myös erilaisten esittely-, lehdistö- ja promotilaisuuksien järjestämiseen. Kysy lisää Jukureiden myynnistä!

VIP-AITIOT

Yhdeksän uutta ja nykyaikaista VIP-aitiota tarjoavat erinomaiset puitteet seurata tapahtumia omassa rauhassa, omalla porukalla – tarjoiluista nauttien! VIP-aitiot on kalustettu tyylikkään toimiviksi. Lisää istumapaikkoja on myös aition terassilla katsomon puolella. Kaikissa aitioissa on keittiöpiste ja oma WC. Aitiossa yhdeksän on lisäksi myös sauna.